fbpx
 

Over Evy’s flavour

20180516_111648

Over Evy’s Flavour

o

Evy’s Flavour biedt een heel flexibele keuken aan.

 

Ik kook zowel Aziatisch, traditioneel, Mediterraans, vegetarisch als veganistisch. Ik hou rekening met intoleranties en allergieën.
Met of zonder dessert maar vooral puur en gezond.

 

Heb je een feestje met net teveel gasten om zelf te koken?
Wil je hapjes om in stijl te borrelen?
Bezit je een vakantiewoning en wil je de formule “Kok aan huis” introduceren?
Salades voor bij de BBQ of gewoon geen zin om zelf te koken?


Bij Evy’s Flavour kan je terecht voor al je feestelijke gelegenheden, recepties of doordeweekse verwennerij. Maar ook evenementen bureaus die een kok mee willen sturen op een idyllische locatie kunnen bij mij terecht.

 

Ik bied je een fullservice aan volledig op maat en dit vanuit 20 jaar horeca.

Merci Evy voor de super leuke avond, we hebben er met gans ons Securex team enorm van genoten! #toppertje #zwareaanrader #healthyfood

Jessie Vanneuville - Securex

Wij hebben reeds een aantal keer beroep gedaan op Eveline voor het verzorgen van onze catering op onze HaRvest trainingsdagen. Eveline zorgt voor verrassende, gezonde en zeer smaakvolle gerechten. Ze ontzorgt ons tijdens die dag zodat ik of mijn collega trainers volledig kunnen focussen op de training. Nadien wordt alles netjes achtergelaten. Mijn gasten zijn steeds laaiend enthousiast over de variatie en de lekkere smaken en hebben veel minder last van een namiddagdipje wat tijdens een training wel handig is.

Harvest

Waaw, Evy, dank je wel! Eerst en vooral waren jouw hapjes ongelofelijk lekker, origineel, mooi gepresenteerd, met meer dan genoeg en voor alle smaken wat wils! Zowel tong- als oogstrelend dus. Daarbovenop was de rust die jij en je team uitstraalden zowel tijdens de voorbereidingen als gedurende ons trouwfeest zo'n fijne steun en zekerheid voor ons. Bedankt om de hele dag mee in goede banen te leiden, over de keuken en de bar hebben wij ons geen seconde zorgen moeten maken tijdens deze topdag. Onbetaalbaar, jouw inbreng daarin!

Jadrana Demoen

Eveline maakt niet alleen originele, verrassende en overheerlijke gerechten waarmee ze de wereld op je bord serveert, ze is bovendien een waar organisatietalent. Evy's flavour heeft alles in huis om jou onbezorgd te doen smullen. De voetjes onder tafel en genieten is het enige dat je hoeft te doen wanneer Eveline achter het fornuis staat. Een aanrader!

Mieke Lannoey